Over Ons

De volledige service voor het onderhoud van uw auto :

Van kleine smeerbeurt tot revisie.
Tevens vervangen we ook accu’s, uitlaten, schokdempers, banden, trekhaken en remmen  en kan u bij ons terecht voor een keuring nazicht en een vakantiecheck zodat u zorgeloos en veilig op vakantie kan vertrekken.  Ook voor allerlei accessoires voor uw wagen kan u bij ons terecht.  Indien u wenst kan u (op afspraak) over een vervangwagen beschikken zolang uw wagen bij ons in onderhoud staat.

 

De volledige service voor het koetswerk van uw auto:

Voor koetswerk herstellingen van alle merken.
Op onze carrosserieafdeling kan uw wagen terecht voor kleine of grote schades, volledig herspuiten, corrosie bestrijding en vervangen van ruiten.
Tevens zijn wij een centraal punt voor verzekeraars en experts, dit is gunstig voor de afhandeling van uw dossier, wat dan meestal rechtstreeks verloopt.
 

De volledige service voor de bandenwissel van uw auto:

Jaarlijks schakelen we over van zomertijd naar wintertijd en omgekeerd. Dit is het ideale en ook het meest voor de hand liggende moment om van banden te wisselen. Het belangrijkste kenmerk van zomerbanden is dat ze ideale rij- en remprestaties leveren zowel op een droog als op een nat wegdek en dat bij temperaturen boven de 7°c. Ook wat zomerbanden betreft, hebben we een ruime keuze, zowel in het premium als in het goedkopere segment