_________________ _________________

 

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is weer geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond de huidige situatie nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad op.

 

De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.


Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan contact met ons op.

 

Ons team staat voor u klaar!

De complete service voor uw wagen !

 

Wij doen alles voor uw auto:

 

Van kleine smeerbeurt tot revisie. Tevens vervangen we ook uitlaten, schokdempers, trekhaken, remmen en autobanden en kan u bij ons terecht voor een keuring nazicht en een vakantiecheck zodat u veilig op vakantie kan vertrekken. Ook voor allerlei accessoires voor uw wagen kan u bij ons terecht. Indien u wenst kan u (op afspraak) over een vervangwagen beschikken zolang uw wagen bij ons in onderhoud staat.

 

 

Voor koetswerk herstellingen van alle merken. Op onze carrosserieafdeling kan uw wagen terecht voor kleine of grote schades, corrosie bestrijding, volledig herspuiten en vervangen van ruiten. Tevens zijn wij een centraal punt voor verzekeraars en experts, dit is gunstig voor de afhandeling van uw dossier, wat dan meestal rechtstreeks verloopt.

 

 

Ook voor de aanschaf van uw nieuwe of tweedehandswagen bent u bij ons op de juiste plaats.  Mocht de wagen die u zoekt niet in ons aanbod zitten,geen probleem, laat het ons weten en wij vinden voor u de wagen die u zoekt!

 


Geïnteresseerd? Kom dan zeker eens langs en laat u overtuigen van de beste service die er in onze bedrijfstak bestaat.

 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Dan kunt u ons ook contacteren via onze contactpagina.

Wij helpen u graag verder.